Köpüğünü Yumurtadan Alan Yeni Bir Tat: Vietnam Kahvesi

 
Dalgona kahvesinin yakın zamanda sosyal medyada ne kadar popüler olduğunu hatırlamayan yoktur. Köpüklü görünümü ve nefis tadıyla hayatlarımızın bir parçası olan Dalgona’nın artık bir rakibi var. Yumurtadan elde edilen köpüğü kulağa garip gelse de tadıyla bizi büyüleyen, otantik bir deneyim yaratan Vietnam kahvesini denemelisiniz. Sizi henüz ilk yudumda etkileyecek, ailenizdeki herkesin çok seveceği, en güzel muhabbetlerinize eşlik edecek Vietnam kahvesi tarifimizi sizinle paylaşıyoruz.
 

Malzemeler

     

  • 2 yumurta sarısı
  •  

  • 1 yemek kaşığı şeker
  •  

  • 1 çay kaşığı kakao
  •  

  • 1,5 yemek kaşığı granül kahve
  •  

Hazırlanışı

 
Hazırlama kasesine yumurta sarılarını ve şekeri alın.

 
Karışımın kıvamı krema yoğunluğuna gelene kadar mikser yardımıyla çırpın.

 
Bir kahve kupasına kahvenizi ekleyin.


 
Kupanıza sıcak su ekleyerek kahvenizi hazırlayın. Hazırladığınız karışımı kahvenizin üstüne ekleyin. Kahveniz hazır! Üstünü kakao ile süsleyerek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
Size ve ailenize sağlıklı günler dileriz.