Şekersiz ve Yumuşacık Bir Lezzet: Fırında Kabak Tatlısı Tarifi

Şeker kullanmadan yapabileceğiniz, kış günlerine eşlik edecek tatlı tarifimizle en güzel sohbetlerinize ve enfes sofralarınıza tat katabilirsiniz. Yumuşacık formuyla favoriniz olacak fırında kabak tatlısı tarifimiz sizlerle.

Malzemeler

  • 1 kg bal kabağı
  • Bal
  • Tahin
  • Ceviz

Hazırlanışı

Bal kabağını kesme tahtasına alın. Bıçak yardımıyla ince olmayan dilimler kesin.

Kabakları fırın kabına dizin.

Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.

Pişmiş kabakları servis tabaklarına alın.

Üzerine bal, tahin ve ceviz ekleyin.

Dilerseniz kabak tatlısını yemek taşıma kabı ile kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Afiyet olsun!